منوی دسترسی
چه روش های تربیتی را میتوان برای خانواده های کودک دوزبانه استفاده نمود؟

روش های تربیتی خانواده ها در تربیت کودک دوزبانه

روش های تربیتی خانواده ها در تربیت کودک دوزبانه

هر خانواده ای متناسب با ارزش ها و اولویت های تربیتی خود از راه کارها و شیوه های تربیتی خاص خود استفاده می نمایند از این رو در این مقاله به بررسی شیوه های تربیتی خانواده ها می پردازیم و چند روش متدوال را معرفی و مورد بحث قرار می دهیم.

روش های تربیتی خانواده ها در تربیت کودک دوزبانه

نحوه ی تربیت کودک دوزبانه در فرهنگ ها و افراد مختلف بسیار متفاوت است ، سبک های فرزند پروری بسیار آسان گیر ، بسیار جدی ، بسیار مطیع ، بسیار مسئول ، کمال گرا ، طرد کننده و تنبیهی از جمله روش های مختلفی هستند که ممکن است خانواده ها آن ها را انتخاب کنند و بر اساس آن پیش روند. البته می دانیم راه حل واحدی برای تمامی والدین وجود ندارد ، زیرا با وجود اشتراک دغدغه های اکثر والدین ، هر خانواده مشکلات و مسائل خاص خود را دارا می باشد . اما بر اساس این که کنترل گری والدین زیاد و یا کم باشد و بسته به صمیمیت و محبت که کم و زیاد باشد ، دو نوع سبک متفاوت فرزند پروری در میان خانواده ها وجود دارد :

روش های تربیتی کودک دوزبانه

فرزند پروری مستبدانه :

این روش پرورش کودک دوزبانه دارای کنترل زیاد، قوانین سخت و غیر قابل انعطاف، محبت کم می باشد و ممکن است به غمگینی و کناره گیری اجتماعی و اعتماد به نفس پایین و عزت نفس پایین کودک دوزبانه منجر شود . زیرا به دلیل استبداد بسیار زیاد در این روش تربیتی، این کودکان دوزبانه استقلال کافی به دست نمی آورند و کمال طلبی دارند و به هنگام تصمیم گیری دچار اضطراب می شوند . این دسته از کودکان دوزبانه می آموزند که در حالت تسلیم و اطاعت باشند و توانایی تحمل اندیشه و نظرات مخالف را نخواهند داشت . و نمی توانند ارتباط خوبی در زمینه ی عاطفی و ایجاد ارتباط مثبت با دیگران داشته باشند و به اندازه ی کافی در آن رشد نیافته اند .

فرزند پروری مساحمه آمیز :

بر اساس تحقیقات سبک فرزند پروری مساحمه آمیز و یا آسان گیر بدون قوانین محکم به همراه محبت افراطی توام با خشونت غیر قابل پیش بینی والدین است . در این روش، کودک دوزبانه با قوانین زندگی و حد و مرز های خود آشنایی لازم را نخواهد داشت و پدر و مادرشان بیش از اندازه آن ها را آزاد گذاشته اند و هیچ نظارت کافی را به کودکان دوزبانه خود ندارند و این نوع والدین در خارج از شرایط و موقعیت هایی ، خارج از چهار چوب اصول ، دست به تنبیه و حتی خشونت می زنند . این نوع از کودکان دوزبانه بیشتر اوقات بی حوصله هستند و زود خسته می شوند ، بسیار سهل انگار و فاقد تلاش هستند و در شروع کار و ادامه دادن و تلاش برای آن نا توان هستند . این گونه افراد مسئولیت پذیر نیستند و حتی مسئولیت زندگی خود را نیز قبول نمی کنند . این افراد احساس عدم امنیت و فریب خوردگی دارند و چنین افرادی پرخاشگر ، اختلال کنترل تکانه و اعتماد به نفس پایین و عزت نفس پایین و حتی اعتیاد را به همراه دارند .

نظرات

Captcha
بازگشت به بالا